Driftinformation

I listan nedan visar vi driftinformation för den gemensamma GIS-miljön.

Uppdatering av Geodatakatalogen

Geodatakatalogen kommer att uppdateras den 29:e mars mellan klockan 13:00 och 14:00. Vissa driftstörningar kan uppstå.

Stängda GIS-portaler 25 oktober

Tisdagen den 25 oktober klockan 20.00-22.00 utför IT-avdelningen underhållsarbete. Under tiden som arbetet pågår går det inte att använda våra GIS-portaler.

GIS-plattform uppgraderas

Delar av länsstyrelsernas GIS-plattform uppgraderas helgen vecka 6. Det innebär att det kan bli driftstörningar från fredag 11 februari kl. 18:00 till söndag kväll vilket bland annat kan visa sig genom svårigheter att nå våra applikationer.

WebbGIS, rensa cachminne

Om du upplever problem att nå länsstyrelsernas olika webbkartor kan du testa att tömma webbläsarens webbhistorik, det så kallade cacheminnet. Hur du gör det beror på vilken webbläsare du har. I Edge eller Chrome kan du trycka på Shift, Ctrl och Delete samtidigt och sen välja att tömma webbhistoriken.

Anledningen är att länsstyrelsernas GIS-miljö uppgraderades under den gångna helgen varför kartorna behöver läsas in på nytt

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.